Logo van Table d'Hôte Teune & Janna
Table d'Hôte Teune & Janna
  • Nederlandse vlag
  • Deutsche Flagge
  • English flag
  • Voorkant van ons huis.
  • Ingericht balkon, stoelen waarop je kunt zonnen.'
  • De keuken; keukenblad met in het midden de wasbak. Aangekleed met fruit en wat glazen.
  • Kaartjes van Teune & Janna, met contactgegevens.'
  • Een slaapkamer. Boxspring met een grote tv en een koelkast.

Table d'Hôte Teune & Janna

Kom tot rust in Zoutelande en geniet van een verblijf dichtbij het strand en dorpscentrum. Wij koken een aantal keer per week voor onze gasten en bieden u zo de mogelijkheid om samen te dineren. Neem hier contact met ons op.

@tabledhote_zoutelande

Button van Allyourz

Gratis parkeren

Achter ons huis kunt u gratis uw auto neerzetten op een gereserveerde parkeerplaats. Wij lichten dit uit, omdat het sinds april 2021 betaald parkeren is in Zoutelande.

Zoutelande in vogelvlucht

Welkom

Wij, Theo en Marjan Francke, zijn begin 2017 gestart met onze Table d'Hôte Teune & Janna. Waarom een Table d'Hôte en waarom in Zoutelande? Zoutelande is het dorp waar Theo is geboren en getogen. Tevens zijn er in Zoutelande, mede op initiatief van de Gemeente Veere diverse ontwikkelingen gaande. Wij hebben daarop ingespeeld omdat ons inziens Zoutelande een prima locatie is om onze ideeën te realiseren. De Table d'Hôte staat op het erf te waar de opa en oma van Theo (Teune en Wanne) sinds 1930 hebben gewoond en een melkhandel hebben gehad. Sinds eind 2014 is de grond met woonhuis en vroegere melkhandel in ons bezit gekomen. Dat wij daar onze Table d'Hôte konden bouwen is natuurlijk geweldig. Heel dichtbij het strand en dorpscentrum en op een plek die vertrouwd is.

Het concept van een Table d'Hôte is overnachtingen bieden, waarbij gasten enkele dagen per week de mogelijkheid hebben om mee te dineren c.q. ”tafelen”. Dat onze grote hobby koken is, heeft daar natuurlijk alles mee te maken. Wij willen de gasten net iets meer kunnen bieden dan alleen een mooi logiesverblijf.

Theo en Marjan Francke